Hond die trekt

Illusion collar

Dit is de honden trainings halsband van cesar milan. Deze is bij uitstek de beste halsband die je kan gebruiken voor een hond die trekt, en verder geen problemen heeft.

Dit is ogenschijnlijk waar, maar een hond die trekt wil de leiding hebben over de roedel, en die roedel bent u met uw hond op dat moment. Als u uw hond netjes naast u leert lopen, dan krijgt uw hond niet meer de leiding, en gaat hij ook op andere vlakken erkennen dat u de leider bent.

Wij hebben deze halsbanden, en kunnen daarom voor u verzorgen dat u hiermee een introductie les kunt krijgen, zodat u kunt ervaren hoe veel beter uw hond kan luisteren zonder dat u over straat gesleurd wordt.

Ook hiermee hebben wij leuke successen geboekt, een hond had hem 3 weken gebruikt en had hem daarna niet meer nodig zij loopt nu met een gewone halsband zonder te trekken, sommige honden moeten hem om blijven houden, maar dan geld de aanhouder wint.

Als u geïnteresseerd bent om een uur met de illusion collar te werken dan kunt u met ons contact opnemen, via de telefoon of mail.